• För att göra en bokning väljer du först din prisplan. Välj mellan M Free och M Premium. Du kan ändra eller avsluta din plan när du vill.

• Priset för din bokning baseras på din prisplan, bokningslängd, ditt försäkringsval, och körsträckan. Om du väljer vår största modell Volvo XC90 eller Polestar 2 tillkommer ett pristillägg.

• Helgpriset gäller från fredag 17:00 till söndag 17.00.

Vilken plan ska jag välja?

Du kan välja mellan M Free och M Premium, beroende på hur mycket du behöver köra. M Free passar dig som bara behöver bil då och då. Du betalar bara för tiden du har bilen, och sträckan du kör. M Premium är bra för dig som kör mer regelbundet. Du betalar en månadsavgift på 395 kr men får ett lägre timpris, och smarta funktioner som ger dig mer flexibilitet när du bokar.

Läs mer om vad som ingår i våra prisplaner här.

Vad kostar en resa med M?

Kostnaden för en bokning baseras på din prisplan, bokningslängd, ditt försäkringsval och körsträckan. Om du väljer vår största modell Volvo XC90 eller Polestar 2 tillkommer ett pristillägg.

Exempel: Om du har M Free och gör en tretimmarsbokning (85 kr/tim, räknat på vårt lägsta pris) där du kör 45 km (2 kr/km) blir priset för bokningen 345 kr.

Vi ser alltid till att du får bästa möjliga pris för din bokning.

Hur funkar helgpriserna?

Helgpriset gäller på alla bokningar mellan fredag 17:00 till söndag 17:00. Slutpriset för din bokning beror på din prisplan.

Vilka försäkringsalternativ erbjuder ni?

Du kan läsa allt om våra försäkringsalternativ här.

Ingår parkering?

Nej, tyvärr. Parkering under en bokning, på våra stationer eller andra parkeringplatser, ingår inte.

Vilka betalningsmetoder kan jag välja på? Går det att betala med faktura?

Vi tar kreditkort och betalningen dras efter varje avslutad resa. Betalning med faktura finns för M Business.

Finns det några kontrakt eller bindningstider?

Nej, vi har inget sånt. Du kan ändra eller avsluta din plan när du vill.