Det är bara personer som har registrerat sig hos oss och fått sitt körkort godkänt som får köra våra bilar.

Ibland kan det såklart vara skönt att dela på körningen inom en familjen eller sällskapet och därför kan en extraförare registrera ett konto hos oss för att få köra bilen på din bokning. Extraföraren kan välja Lilla planen och betalar inget extra och behöver inte ha en aktiv prisplan.

Tänk på att extraföraren får köra bilen utan att personen som har bokat är med, men nyckeln till bilen bara finns i appen hos den som har bokat bilen.