När en extraförare ska köra bilen på din bokning är det viktigt att tänka på att:

• Det är bara personer som har registrerat ett konto hos oss som får köra våra bilar.
  • Extraföraren kan välja Lilla planen och betalar inget extra.
  • Nyckeln till bilen finns bara i appen hos den som har bokat bilen.

Extraföraren behöver registrera ett konto. För att få köra bilen behöver personen registrera ett konto hos oss. Tänk på att kontot behöver vara godkänt innan extraföraren är tillåten att köra bilen.

Extraföraren kan välja Lilla planen och betalar inget extra! Extraföraren väljer förslagsvis den Lilla planen och betalar inget extra.

Nyckeln till bilen finns bara i appen hos den som har bokat bilen. Extraföraren får endast köra bilen när personen som har bokat är med och nyckeln till bilen finns bara i appen hos den som har gjort bokningen.