För att kunna registrera ett konto behöver du:

• Kunna styrka din identitet med ett svenskt personnummer och Mobilt BankID

• Vara över 20 år och ha ett giltigt körkort (svenskt eller utländskt)

• Passera vår kreditkontroll, din årsinkomst behöver vara minst 150 000 kr.

• Fylla i ett fungerade betalkort

Att registrera ett konto är enkelt. Ladda ner appen i App Store eller Google Play.

Välj prisplanen som passar dig bäst. Här kan du läsa mer om våra priser och planer. Om du fått ett specifikt erbjudande så behöver du fylla i din kod under "Kampanjer och erbjudanden" innan du väljer din plan.