Du kan ha olika behov vid olika tillfällen och därför är det enkelt för att dig att hantera ditt konto och medlemskap.

• Byt plan, pausa eller avsluta ditt medlemskap direkt i appen

• M Premium avslutas när din pågående månadsprenumeration löpt ut

Gör så här:

1. Öppna appen och gå till Konto-vyn

2. Klicka på din nuvarande plan

3. Välj Avsluta Premium, när din månadsprenumeration löpt ut flyttas du över till M Free som är kostnadsfritt. Du kan närsomhelst uppgradera till M Premium igen.

Om du uppgraderar från M Free till M Premium sker ändringen direkt. Om du nedgraderar eller avslutar plan så sker ändringen när din pågående månadsprenumeration löpt ut. Du ser vilket datum som gäller i ditt fall i appen.