Grattis! Det betyder att du får fri tillgång till M Premium under avtalstiden mellan M och fastighetsägaren. Du kan boka och köra våra bilar precis när och där det passar dig. Vi finns på hundratals stationer i Sveriges största städer.

Så här kommer du igång

1. Ladda ner M-appen.

2. Skapa ett konto.

3. Fyll i din kampanjkod (du får den av din BRF eller hyresvärd) och välj M Premium under prisplaner.

4. Klart! Nu kan du boka din första resa.

Läs mer om appen här

Eftersom du inte betalar månadsavgift betalar du bara per timme och kilometer. Bränsle, trängselskatt och försäkring med självriskreducering ingår alltid. Och Customer Care har öppet dygnet runt. Ring eller chatta i appen!

Om du väljer vår största modell XC90 eller Polestar 2 tillkommer ett pristillägg.

Utforska våra priser

De flesta fastigheter har en M-station i garaget eller precis runt hörnet. Men som sagt, du är välkommen att boka våra bilar var du vill, när du vill.

Upptäck våra stationer

Kom ihåg

När kampanjkoden löper ut debiteras du enligt ordinarie pris för M Premium, dvs 395 kr/mån. Erbjudandet är kopplat till fastigheten du bor i nu. Skulle du flytta behöver du ta bort kampanjkoden i appen.

Mer om erbjudandet

Många fastighetsutvecklare erbjuder fritt medlemskap i bilpool i samband med produktion av nya bostäder. Det främjar övergången till delad mobilitet och gör att vi tillsammans kan minska antalet bilar i våra städer, och få plats för parker istället för parkeringsplatser.