Du är mer än välkommen att uppgradera till M Premium när du vill. Det gör du enkelt i appen under dina kontoinställningar. Se bara till att ha den senaste versionen av M-appen installerad.

Du som har vår prisplan Stora kommer uppgraderas till M Premium när din nuvarande plan förnyas även om du väljer att uppdatera direkt. Du kan se datum för när din plan förnyas i appen.

För dig som har prisplan Lagom kommer M Premium ersätta Lagom direkt när du uppgraderar. Du kommer bli debiterad för din nya månadskostnad och vi återbetalar summan du redan betalt för Lagom under föregående månad. Det kan ta några dagar innan du ser återbetalningen på ditt konto.